Om oss

REC Scandinavia AB startade sin verksamhet 1969 och är sedan 1996 distributör för Laser rakhyvlar och rakblad i Norden.

Från 2018 distributör i Sverige för tyska Camelion med ett stort sortiment av laddare och laddningsbara batterier, dessutom hörapparatsbatterier, litiumbatterier och ett brett sortiment av knappceller.

Från 2020 är REC distributör för tyska Razoluton - ett företag i Solingen som tillverkar säkerhetsrakhyvlar, rakknivar och rakblad av helt otroligt hög kvalitet.

Sedan 2021 distributör i Norden för GoodMax rakhyvlar och rakblad från Ningbo i Kina. GoodMax introduceras med en 5-bladig herrhyvel som ger en fantastisk rakning för under 100-lappen - priset gäller för såväl hyvel + ett extrablad som  för 4-pack extrablad. Stålet från svenska Sandvik som är världsledare inom produktområdet.

REC Scandinavia AB har kontor i Nääs Fabriker, Tollered (3 mil från Göteborg längs E20 mot Alingsås) och lager i Göteborg.

REC Scandinavia AB är ansluten till El-Kretsen i Sverige AB sedan 2009 och följer därmed förordningen om producentansvar för batterier (SFS 2008:834), se certifikat. Ansluten till FTI för emballageinsamling, se certifikat.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen